reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
 
Home
Bestuur
Nieuwsbrieven
Nieuws
Foto's
Handige Links
Contact
Visie Noordwestelijk Villagebied
Zorg dat je gezien wordt!
Contributie nog niet betaald
Nieuwe voorzitter stelt zich voor
Burgernet
MOR - Melding Openbare Ruimte
Foutparkeren: Oproep van een verontruste ouder
Reactie gemeente op foutpakeren
Aanpassing parkeertijd Raadhuiskwartier
Antwoord gemeente op brief fout parkeren
Foutparkeren & onveilige situaties Raadhuiskwartier
Kabel in de Wijk
Handtekeningenactie Dalweg
  Nieuws - Nieuwe voorzitter stelt zich voor

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is er afscheid genomen van Gerard Knap als voorzitter van de Bewonersvereniging Raadhuis & Omgeving. Vele jaren heeft hij met volle inzet en groot enthousiasme de belangen van de bewoners behartigd. Nu wordt het tijd om aan zijn andere functies voorrang te verlenen. Jan Plouvier heeft het stokje overgenomen en stelt zich voor.


"Mijn naam is Jan Plouvier, 62 jaar oud, getrouwd met Christine Terpstra, geen kinderen en/of huisdieren en ik woon op de Insulindelaan 5, op de hoek van de Sumatralaan tegenover het Gebouw voor Beeld en Geluid en de TROS.

Mijn gehele werkzame leven heb ik in de reiswereld gewerkt, waarvan de laatste dertien jaar als marketing directeur van een grote Nederlandse touroperator. Sinds ik niet meer werk heb ik mij, met veel plezier, aangemeld voor allerlei vrijwilligersfuncties. Zo ben ik onder andere vrijwillige boswachter bij Natuurmonumenten, ben ik marshal op de golfbaan en doe ik voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken ontwikkelingswerk in de derde wereld via de PUM-organisatie.

Ook het wel en wee van onze wijk gaat mij ter harte. Het is een prachtige, groene en historische wijk, waar het prettig wonen is voor oud en jong. Iedere groep natuurlijk met zijn en haar eigen wensen en verwachtingen. De bewonersvereniging zet zich al jaren met succes in voor al die verschillende belanghebbenden. En met de komst van de nieuwe voorzitter zal dat beleid dan ook zeker niet veranderen. Wel heb ik voor mijzelf drie speerpunten benoemd, die mijn extra aandacht zullen gaan krijgen. En dat zijn veiligheid, schoonheid en leefbaarheid.

Een gemeenschap kan alleen goed functioneren als alle betrokkenen elkaar respecteren en er een transparante communicatie is. Ik sta dan ook open voor al uw vragen en opmerkingen. Graag nodig ik u  uit contact met mij (plouvier@versatel.nl), of één van de andere bestuursleden, op te nemen, als u denkt dat de bewonersvereniging u kan helpen bij een probleem. Aarzel niet en laat ons weten wat er leeft in onze wijk!"

 

 

15-07-2012