reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
 
Home
Bestuur
Nieuwsbrieven
Nieuws
Foto's
Handige Links
Contact
Visie Noordwestelijk Villagebied
Zorg dat je gezien wordt!
Contributie nog niet betaald
Nieuwe voorzitter stelt zich voor
Burgernet
MOR - Melding Openbare Ruimte
Foutparkeren: Oproep van een verontruste ouder
Reactie gemeente op foutpakeren
Aanpassing parkeertijd Raadhuiskwartier
Antwoord gemeente op brief fout parkeren
Foutparkeren & onveilige situaties Raadhuiskwartier
Kabel in de Wijk
Handtekeningenactie Dalweg
  Nieuws - MOR - Melding Openbare Ruimte

Via de website van de gemeente Hilversum: Digitale Balie kunnen inwoners van de gemeente melding maken van zaken waaraan volgens hen door de gemeente aandacht besteed dient te worden. Tijdens de laatste jaarvergadering van de Bewonersvereniging is er besloten om nu eindelijk eens meer aandacht te besteden aan het parkeren bij de kantoorvilla's in onze wijk. Kennelijk dienen de auto's van het personeel massaal in voor-, zij-, en achtertuin van kantoorvilla's geparkeerd te moeten worden als een soort secundaire arbeidsvoorwaarde.
Men is te belabberd om auto's te parkeren in de nabije parkeergarage en zo met een frisse ochtend wandeling op het werk aan te komen. Een voorbeeld daarvan is het vertaalbureau op de Burgermeester van Hellenberg Hubarlaan op amper 200 meter gelegen van een parkeergarage. Drie tot vier auto's staan op de stenen, waar eens een voortuin was. Het grind is nu vervangen door plaveisel voorzien van drie parkeerbeugels. Echter, de auto's zijn te lang voor de voortuin en staan daarom deels ook op de stoep. Voetgangers worden zo gedwongen om via de straat te lopen.
Een aantal omwonenden heeft al bezwaar gemaakt en de bewonersvereniging heeft dit nu aangemeld bij het gemeentelijke MOR.

04-01-2012